Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp  6.00 Yoğun Koyu Kumral 100 Ml 8698753388227

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 6.00 Yoğun Koyu Kumral 100 ML

Saç boyaları özellikle bayanlar için çok önemli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle de kozmetik sektöründe birçok firma farklı renk ve tonda saç boyaları üretilmektedir. Saç boyaları günümüzde hem evde hem de profesyonel olarak üretilmektedir. Üretilen bu boyalar sayesinde evde basit bir şekilde saç boyasını uygulamak da mümkündür. Böylelikle ekonomik olarak da saç boyamak oldukça uygun olmaktadır.

Saç boyalarında ise karşımıza farklı markalar farklı kalitelerle çıkmaktadır. Saç boyası olarak üretim yapan Maxx Deluxe markası çok özel renk ve tonlarda üretim yapmaktadır. Bu renk ve tonlar arasında özel bir kumral tonu olarak Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 6.00 Yoğun Koyu Kumral 100 ML markanın en güvendiği saç boyaları arasında yer almaktadır. Parlak ve canlı kumral rengidir. Saçları yıpratmayan özel bir içeriğe sahiptir. Bu nedenle de en çok tercih edilen renklerden biridir.

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 6.00 Yoğun Koyu Kumral 100 ML ton olarak kumral ve sade bir imaj oluşturur. Öte yandan ise parlak canlı bir renge sahiptir. Tüp boya olması nedeni ile de evde rahatlıkla saça bu boya uygulaması yapılabilir. Profesyonel olarak da kuaförler, güzellik salonları ve saç tasarımcıları tarafından da kullanılan saç boyasıdır. Saçlara zarar vermemesi nedeni ile en yoğun satılan saç boyasıdır.