The New Massi Moore Vantablack Erkek Parfüm Seti

Baharatlı Çiçeksi

  • Üst Nota: Yasemin, Gardenya, Ylang Ylang Yağı, Bergamot, Limon 
  • Kalp Nota: Baharat Karışımı, Meyveli Notalar, Lotus Çiçeği, Orkide, Vetiver 
  • Alt Nota: Sandal Ağacı, Paçuli, Kehribar, Tütsü, Vanilya, Çikolata

Parfümün Erkeklerde Önemi

Erkekler için kokuları çok önemlidir çünkü erkekler karşıdaki insana vereceği izlenimi kokuları tarafından vereceğini hisseder. Erkekler ter kokularını gidermek için deodorant, normal kokuları için de parfümleri kullanırlar. Erkeklerin parfüm çeşitleri çok fazladır gündelik parfümleri de vardır özel gün parfümleri de vardır. Özel gün parfümleri gündelik hayatta çok kullanılmaz çünkü özel gün parfümleri daha ağır kokuludur. Eğer gündelik hayatta ağır kokulu parfümler kullanırlar ise karşısında ki kişiye verdiğiniz izlenim iyi yönlü olacak iken verdiğiniz izlenim kötü yönlü olacaktır.



Neden The New Massi Moore Vantablack Erkek Parfüm Setini Kullanmalıyız ?

The New Massi Moore Vantablack Erkek Parfüm Seti erkekler için en ideal parfümlerden bir tanesidir. Çünkü The New Massi Moore Vantablack parfümü ister gündelik hayatta isterseniz de özel günlerde de kullanabilirsiniz. Güzel ve orta hafiflikte ki kokusu ile herkesi etkileyebilir. Şuan da benim gözlemlediğim kadarıyla en ucuz ayca kozmetikte 150 TL'den 74.99 TL 'ye düşen fiyatı ile e-ticaret mağazalarında ki en ucuz fiyatlarından biridir. Çok tercih edilmesinden dolayı kozmetik mağazaların satış ürünleri olarak tercih edilmektedir. Erkekler yazın ter korkularından dolayı insanların arasına girmeye bile korkabiliyor ama The New Massi Moore Vantablack Erkek Deodorant sayesinde artık rahatça insanların arasına çıkabilirler. Bu parfüm hem kimsenin cebini yakmayacak hem de karşısında ki insan da iyi bir izlenim yaratacak bir parfüm kısacası fiyat performans ürünü diyebileceğimiz bir ürün.

 

The New Massi Moore Vantablack Erkek Parfüm Seti’nin Fiyatı

Şuan da benim gözlemlediğim kadarıyla en ucuz ayca kozmetikte düşen fiyatı ile e-ticaret mağazalarında ki en ucuz fiyatlarından biridir. Çok tercih edilmesinden dolayı kozmetik mağazaların satış ürünleri olarak tercih edilmektedir.

 

Niye The New Massi Moore Vantablack Erkek Parfüm Seti’ni Kullanmalıyız ?

Bu parfüm hem kimsenin cebini yakmayacak hem de karşısında ki insan da iyi bir izlenim yaratacak bir parfüm olduğu için