The New Massimoore Ağda Bezi 25 Mt

The New Massimoore Ağda Bezi 25 Mt

Güzellik ve bakım ürünleri olarak kozmetik sektörü her geçen gün gelişen ve yenilenen alanlardan biridir. Bu şekilde olması nedeni ile de birçok kadın tarafından özel olarak takip edilir. Ağdalar ise her kadının bakımının en önemli parçasıdır. Ağda genel olarak her kadının kullandığı bir ürün olması nedeni ile oldukça gelişen bir şekilde üretilmektedir.

The New Massimoore Ağda Bezi 25 Mt. İle ağda ile ilgili tüm sorunlarınızı çözen bir üründür. Özel üretim olması nedeni ile cilde zarar vermez. Nemlendirici özel bir içeriğe sahiptir. Cilde zarar vermeyen bir ağda bandı olması nedeni ile de bayanlar, kuaför salonları, güzellik salonları ve ağda salonları tarafından da tercih edilir.

The New Massimoore Ağda Bezi 25 Mt Özellikleri

The New Massimoore Ağda Bezi 25 Mt. Ağda salonlarının sıklıkla tercih ettiği bir üründür. İnsan sağlığını önemseyerek imalat yapan bir firma tarafından üretilmiştir. Üretim sonrasında ise ilgili kalite kontrolleri yapılmıştır. 25 mt paketlerde satılan ürün kuaförler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır.

Özel pamuk katkısı ile üretilen ağda bezi olması nedeni ile de kullanımı oldukça kolay ve avantajlıdır. Tek kullanım olarak kullanılan ağda bezidir. Uygulanan bölgede yer alan tüm kılların ağda yardımı ile kolaylıkla alınmasını sağlar. Bu nedenle de kuaför ve ağda salonları için oldukça pratik bir malzemedir.