AKAT GARDİ SAÇ KÖPÜĞÜ STYLİNG 225 ML

Akat Gardi ezber bozan bir ürünüyle daha karşılarınızda. Bu saç köpüğü sizlere farklı bir deneyim yaşatacaktır. Bu üründen pişman olmayacağınızı garanti ediyoruz. Saçlarınızın gür ve güzel bir görünüme sahip olacağından şüpheniz olmasın. Kendinizi genç hissettirecek bir üründür. Bu köpüğü kullandıktan sonra saçlarınızdaki farkı hemen görebileceksiniz.

NEDEN AKAT GARDİ SAÇ KÖPÜĞÜNÜ TERCİH ETMELİYİM?

 

Bu ürün saçınızın direncini artıracak bir ürün olmakla beraber saçınızın sabah yaptığınızda bu köpük sayesinde tekrar bozulmayacaktır. Yağmur da ve rüzgarda son derece dayanıklıdır. Ürünümüzden hiçbir bayan müşterimiz şikâyetçi olmayıp son derece sağlıklıdır. Saçlarınıza ve saç diplerinize her hangi bir zararı yoktur. İçindeki provitamin sayesinde saçlarınız eski halinden daha güzel olacaktır.

Akat Gardi Styling Normal Etkili Sabitleyici Saç Köpüğü 200ml

Doğal özlü formülü ile saçınıza direnç kazandırır,yağmur ve rüzgardan korur.Saçlarınızı hacimlendirir,şekillendirir ve şeklini uzun süre korur.İçerdiği provitamin sayesinde saçınızın doğal yapısını korur.Saçın tamanına mükemmel bir şekilde dağlır.Saça hacim ve kolay şekil alabilme özelliğini kazandırır.

Kullanım Şekli : Her kullanımdan önce kutuyu iyice çalkalayınız ve ters çevirerek istenilen miktarda köpüğü avucunuza sıkınız.Kuru veya ıslak saçlar üzerinde uygulanabilir.Avucunuza sıktığınız köpüğü saça iyice yedirerek istediğiniz şekli veriniz.Saçınızı kurutabilir veya doğal kurumaya bırakabilirsiniz.Akat Gardi Saç Köpüğü yağsızdır,saçınızı fırçalayarak kolayca çıkabilir ve her tip saça istenilen sıklıkta kullanılabilir.