Cire Aseptine Anti Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Yüz Maskesi 8681410000389

Cıre Aseptine Anti Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Yüz Maskesi

Cire Aseptine Anti- Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Yüz Maskesi cilde oldukça iyi gelen cilt bakım maskesidir. Aloe vera tüm cilt sorunlarına faydalı olan bir bitkidir. Cilde rahatlatan yapısıyla aloe vera maskesi özellikle kuruyan ciltlerin nem kazanmasına destek sağlar. Cilt üzerindeki kolagen üretimini arttırır.

Aloe Vera Bitkisinin Cilde Faydaları

Aloe Vera gerek saçlara gerekse cilde oldukça fayda sağlayan bir bitkidir. Bu bitkiden üretilen Cire Aseptine Anti- Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Yüz Maskesi hassas ve kuru ciltlerin kaybettiği nemi geri kazandırır. Cilt dokusunu güçlendirir. Pullanma ve kuruluk oluşumunu önler. Ciltteki yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırarak cildin elastikiyetini korumasını sağlar. Aynı zamanda epilasyon sonrasında cildi yatıştırır ve rahatlatır.

Ürün Nasıl Kullanılır?

Aloe vera maskesi tek kullanımlık bir maskedir. Paket olarak hazır olan kağıt maskeyi temiz cildinize uygulamalısınız. Ardından 15 yada 20 dakika sonrasında maskeyi yüzünüzden çıkartıp maskeden kalan sıvıyı da cildinize dağıtabilirsiniz. Maske sonrası yüzünüzü yıkamanıza gerek yoktur.

Ürünü Kimler Kullanabilir?

Ürün rahatlatıcı aloe vera içerikli anti-aging özelliklerinde olan bir maskedir. Elbette her yaşta uygulanabilir. Ama tam faydasını 30 yaş sonrası kişilerin ciltlerinde rahatlıkla etkisini görebilirsiniz.

Ürünün Yan Etkisi Var mıdır?

Aloe vera maskesi doğal bitki içerikli bir maskedir. Cilt üzerinde geçici kızarıklığa neden olabilir.