Blog

TÜRKİYE TOPTAN SATIŞ

Toptan satış parakende satış mantığından daha farklıdır. Toptan satış için ürünün tedarik edilecek firma çok önemlidir. Ürünün devamlılığı ve kalitesi toptan alıcı açısından başlıca kriterlerdendir. Türkiye genel olarak bünyesinde çok fazla toptan satış firmaları barındırmaktadır. Toptancılar için özel alışveriş merkezleri bulunduğundan aranılan ürün kolaylıkla temin edilebilmektedir. Türkiye toptan satış denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri İstoç Toptancılar Çarşısı’dır. Her türlü ürünün hizmetini veren İstoç ithalat ve ihracat olarak da gelişimini son hızda devam ettiren merkezlerdendir.

Toptanara.com ailesi olarak İstoç içerisinde bulunan çoğu üreticilerle anlaşmamız bulunduğundan ürün skalası oldukça geniştir. Çeşit çeşit züccaciye, saraciye, cam ürünler, bambu ürünler, ahşap ürünler, melamin, plastik ürünler, dekoratif ev eşyaları, süs eşyaları, hırdavat, aktariye ve daha birçok çeşit kategorideki ürünlere kolayca Toptanara.com’ dan temin edebilme hizmetine sahipsiniz. Almanya, Amerika, İngiltere, Suudi Arabistan, Hollanda ve daha birçok ülkeye toptan satış hizmeti sunmaktayız.

Türkiye toptan satış merkezlerinden biri olan İstoç, çatısı altında barındırdığı firmalar sayesiyle nakliye ve maliye açısından da oldukça uygundur. Toptanara.com web sitesindeki ürünlerin hepsi İstoç’ taki üretici firmalardan temin edilmektedir. Lojistik firmalarla anlaşmalarımız olduğundan nakliye açısından sorun teşkil etmemektedir. Ürünler darbeye dayanıklı bir şekilde paketlenerek kargolanmaktadır. Bu sayede kırılma ve deformeler en aza indirgenmektedir. Toptanara.com web sitesini ziyaret ederek birbirinden uygun fiyatlı ve çok çeşitli ürünlere erişebilirsiniz.

1.Kargolanma Süresi

Toptanara.com web sitesinden alışveriş yaptığınızda siparişleriniz 1-5 iş günü içerisinde kargolanmaktadır. Bu süre sipariş yoğunluğuna bağlı değişim göstermektedir. Lojistik firmalarla anlaşmamız bulunduğundan kargo işlemleri anlaşmalı olduğumuz veya sizin tercih etmiş olduğunuz lojistik firma ile gerçekleştirilmektedir.

2.Ödeme Yöntemleri

Toptanara.com üzerinden gerçekleştirilen siparişler EFT ya da havale üzerinden ödemesi kabul edilmektedir. Ödemeler ulaşınca ürünler kargolanmaktadır. Kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır.

 



Tüm Ülkelere İhracat

Toptanara.com Türk ürünlerini tüm ülkelere toptan satışını yapmaktadır

Ülke Değiştir
Arama