Maxx Deluxe Tüp Boya 5.0 Açık Kahve 100 ML 8698753388159

Maxx Deluxe Tüp Boya 5.0 Açık Kahve 100 ML

Saç renkleri arasında şahane görünüm olan kahve tonudur. Kumral ve esmer tenli bayanların tercih ettiği kahverengi özel bir tonu olarak Maxx Deluxe Tüp Boya 5.0 Açık Kahve 100 ML piyasada en çok satılan tüp saç boyalarından biridir. Saç boyalarının günümüzde evde boyanan ve oldukça pratikleri bulunmaktadır.

Maxx Deluxe markası ise saçlara zarar vermeyen özel formülle hazırlanmış saç boyaları ile kozmetik sektöründe adını duyurmuştur. Saçları yıpratmadan ve kırmadan saçların renk değişimini sağlar. Saçlar için boyama işlemleri yıpratıcı olduğundan birçok kadın bu duruma korkarak bakabilir. Ama günümüzde özellikle Maxx Deluxe markası saç boyaları olarak kaliteden ödün vermeyen bir tüp boya markasıdır.

Maxx Deluxe Tüp Boya 5.0 Açık Kahve 100 ML markanın parlak ve sağlıklı bir şekilde saçlara kahve tonlarını verir. Tüp boya olması nedeni ile de kolay kullanılabilir. Bununla birlikte saçların zarar görmesi de söz konusu değildir. Saçlar için uygun olan bu boyayı isteyen her bayan evde kendileri de uygulayabilir.

Profesyonel saç tasarımcıları, kuaförler ve bireysel olarak evde saç boyamak isteyenler tüp boyalar ile bunu kolaylıkla yapabilmektedir. Evde bulunan durumlarda saçlara ilgili uygulama kutu üzerindeki talimat takip edilerek yapılmalıdır. Böylelikle saçların istenen tona ulaşması sağlanır. Kalıcı olmasının yanı sıra markanın tüm renkleri beyaz kapama özelliğine sahiptir.