The New Massimore Charme Kadın Parfümü 100 ML 8698901500280

The New Massimoore Charme Kadın Parfümü 100 ML

The New Massimore Charme Kadın Parfümü 100 ML

The New Massimore Charme Kadın Parfümü 100 ML parfümü anlamlandırabilmek için parfüm hakkında kısa bir bilgi edinmek gerekir. Hangi zamanlarda hangi parfüm kullanılacağının bilinmesi ve ana parfüm seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi bilgisinin edinilmesi gerekir.  Parfümler genellikle hoş ve güzel kokulu aramo ve uçucu yağların bir araya getirilmesiyle oluşur.

Bu formüllerde esanslar aşağıda belirtildiği gibidir:

  • Bu ürünlerde pudralı çiçekler ile beraber odunsu notalar ve tropik meyveler başlangıçta yer alan notalardır. 
  • Devamında maskülen tarzı yansıtan mor çiçekler, tozlu ve ekşimsi hava veren paçuli bulunur.
  • Ardından guava, ananas ve bergamot gibi turunçgiller ile tropik meyveler yumuşak bir his vermektedir.
  • Daha sonrasında pudralı- tozlu çiçek harmanı ile sümbül  - yasemin - menekşe tandanslı yumuşak beyaz çiçek yer almaktadır.
  • En sonunda da vetiver, aromatik otlar ve paçuli gibi odunsu bazların yanı sıra amber ve misk etkisini gösterir.

The New Massimore Charme Kadın Parfümü 100 ML charme adının anlamından da anlaşılacağı üzere etkileyici ve çekici bir parfümdür. İçeriğinde misk, meyveler, vanilya Hindistan cevizi gibi aromalar kullanılmıştır. Kullanılan aromaların uyumu ile notalarda alt, orta ve üst dengesi sağlanmıştır. Her mevsimde tercih edebilirsiniz. Charme parfüm EDT özelliğindedir. Notaların ve aromal uyumun sağlanmasıyla kalıcılık da kazandırılmıştır. Parfümüyle etkileyici olmak ve çekicilik kazanmak isteyen kişiler tercih etmelidir. Kokum beni yansıtıyor deyip hangi parfüm kullanacağım diye kararsız kalan bireyler de charmede karar kılabilir. Kokum imzam olmalıdır diyenler, parfüm tutkunu olanlar, ideal parfüm arayışında olanlar bu parfümü düşünmeden tercih edebilir.

 

 

Bayan parfümleri arasında yer alan The New Massimoore Charme Kadın Parfümü 100 ML kalıcı ve uzun süre kullanılması nedeni ile tercih edilir. Öte yandan çiçeksi ve özel bir kokuya sahiptir. Birçok kadının istediği parfümlerin uzun süre kalıcı olmasıdır. Bu nedenle de The New Massimoore Charme Kadın Parfümü 100 ML kalıcılığı ile dikkati çeken bir kadın parfümüdür. Kadınlar için çiçek özlerinden özel formülle hazırlanan kokuyu birçok web sitesi sayfasından temin etmek mümkündür. EDP parfüm türünde olan bir kokusudur.

Kadınların ve erkeklerin sıklıkla gündelik olarak kullandıkları kadın parfümleri farklı mililitrelerde ve farklı özelliklerde üretilmektedir. Bayan parfümlerinde tene uyum, gündelik kullanım, özel günlerde şeklinde farklı kokular içerir. Bu nedenle de kadınlar için sürekli üretilen farklı kokular bulunur.

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan parfümleri temin edebilmek için web sitelerinde birçok sayfa bulunur. Bu sayfalarda parfümler ile ilgili ayrıntılar ve özellikler bulunur. The New markası kadınların sıklıkla tercih ettiği parfüm markasıdır. Özel bir koku olması nedeni ile tercih edilir.

Parfümler kadın erkek ayrı ayrı olarak üretilen kişisel bakım ürünleridir. Kadınlar için daha yumuşak ve çiçeksi koku, erkekler için daha sert kokular ile parfümler tasarlanır. Belirli formüllere göre denenerek üretilen parfümler piyasada birçok farklı satışları yapılan kokular bulunur.