Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 7.00 Yoğun Kumral 100Ml 8698753388234

SAÇI KORUR VE DERİNLEMESİNE BAKIM YAPAR

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 7.00 Yoğun Kumral tonuna sahiptir. Boyanın içeriğinde bulunan özel yağlar saçın yapısını korurken aynı zamanda derinlemesine besler. Boyanın yapısındaki yağlar ile saçın kökünden ucuna kadar güçlenmesine yardımcı olur. Üstelik derinlemesine bakım için renk verme işlemi dışında ayrıca bir yönteme ihtiyaç dahi duymazsınız.

GENİŞ RENK YELPAZESİ İLE KUSURSUZ RENK SEÇENEKLERİ

 Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 7.00 Yoğun Kumral tonu renk kartelasında ana renklerinden biri olarak karşımıza çıkar. 62 renk seçeneği ile hizmet veren ve geniş renk yelpazesine sahip olan Maxx Deluxe Saç Boyası yoğun pigmenti ile yüksek performans sunuluyor. Saçın doğal dengesini bozmayan özel formülü sayesinde ileri düzeyde bakım yapar.

YÜKSEK RENK PERFORMANSI İLE ÜST DÜZEY KALICILIK

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 7.00 Yoğun Kumral doygun pigmenti ve üst düzey renk eşitleme özelliği sayesinde uzun süreli kalıcılık imkanı sunuyor. Yoğun renk pigmentasyonu ile boyanın saçın derinlemesine işlemesine imkan veren boya beyazlar üzerinde doğal bir şekilde kapatıcılık sağlar. Saçın tüm rengini homojen bir şekilde eşitlerken kusursuz sonuçlara ulaşmak kolaydır.

UZUN SÜREN PARLAKLIK VE İPEKSİ YUMUŞAKLIK

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 7.00 Yoğun Kumral yüksek performansı ve bakım özelliği ile kısa sürede etkili sonuçlar verir. Boyanın yapısında bulunan özel yağlar sayesinde  yoğun parlaklık ve ipeksi yumuşaklık sunar.