Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 1.0 Siyah 100 Ml 8698753388128 

ZENGİN İÇERİĞİ İLE KUSURSUZ RENK SEÇENEKLERİ

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 1.0 Siyah renginin en çarpıcı tonudur. Siyah rengin tam tonu bulmak nerdeyse imkansızdır. Siyahın en keskin ve en net tonunu ise Maxx Deluxe Saç Boyasının 1.0 sayesinde fazla aramanıza gerek kalmadan sunuluyor. 62 renk seçeneği ile geniş bir renk yelpazesine sahip olan Maxx Deluxe Saç Boyaları yüksek renk verme performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

UZUN SÜREN PARLAKLIK VE YUMUŞAKLIK

Boyanın içeriğinde bulunan özel yağlar sayesinde yoğun parlak ve ipeksi yumuşak saçlara anında kavuşabilirsiniz. Birçok işlemden geçen saçlarınıza derinlemesine bakım yaparken bir yandan da ferahlamasını sağlar. Saçı yıpratmayan özel formülü sayesinde ileri düzeyde bakım yapar. Üstelik bu bakım ile saçlarınız eskisinden daha gür ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

YÜKSEK RENK PERFORMANSI İLE KALICI SONUÇLAR VERİR

Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 1.0 Siyah rengi yüksek renk performansı ile uzun süreli kalıcılık sunar. Yoğun renk pigmentasyonu ile boyanın saçın derinlemesine işlemesine olanak veren boya beyazlar üzerinden tamamen kapatıcılık sağlar. Doygun pigment yapısı ile saçın rengini anında eşitler ve yüksek renk performansı ile kusursuz sonuçlar verir.

KISA SÜREDE MAKSİMUM NETİCE

Saçın tamamının homojen bir şekilde renklendiren Maxx Deluxe Saç Boyası Tüp 1.0 Siyah, yüksek performansı ve bakım özelliği ile kısa sürede gözle görülü sonuçlar verir.