Zenix Yüz Maskesi Sakız 350 Gram 8680075541268

Zenix Yüz Maskesi Sakız 350 Gram

Yüz bakımı her insan için oldukça önemli bir bakımdır. Sadece kadınlar değil erkekler de yüz bakımlarına önem vermektedirler. Yoğun bir gün sonrasında solmuş bir cildin onarılmasını herkes ister. Bu yüzden size Zenix yüz maskesi sakız 350 gramı önerebilirim. Bu maske düzenli olarak kullanıldığı zaman, yüzdeki sivilceleri ortadan kaldırdığı gözlemlenmiştir. Siyah noktalar için ve Cilt lekeleri için kullanılabilir. Cildin nem oranını ve yağ dengesini ayarlar. Cildin pürüzsüz görünmesini de sağlamaktadır. Kil bileşenleri ve Argan yağı içeren formül sayesinde, sorunsuz ciltlerdeki bile yaşlanma sorununu çözer. Ve dış etkenlere karşı koruyuculuğu vardır. Zenix yüz maskesi sakız 350 gramın kullanımı oldukça kolaydır. Maskeyi yüzünüze sürün ve kuruyuncaya kadar bekleyin. Daha sonrasında ılık suyla yıkayın.

Zenix yüz maskesi sakız 350 gram, yüzdeki fazla yağı alır ve aydınlık bir cilde kavuşturur. Gözenekleri sıkılaştırır ve cildi derinlemesine temizler. Cildinizin renk tonunu düzenler. Akne ve sivilce oluşumunu engellemektedir. Haftada bir kez yapılır ve cildinizdeki ölü derileri arındırır. Cildinizde güneşten dolayı oluşan lekeleri temizler. Yüz bölgesinde oluşuna ince kırışıklıkları sıkılaştırır. Cildinizin sebum oranını düşürür.

Zenix Yüz Maskesi Sakız 350 Gram Kullananlar

Bu maskeyi kullananlar oldukça memnun olduklarını dile getirmişlerdir. İçerisindeki vitaminli yağlar sayesinde yüzü yumuşacık ve pürüzsüz yaptığını, kullanımının da oldukça kolay olduğunu ve fiyatının uygun olduğunu söylemişlerdir.