Fön Makinası Vigosu

BUKLELERİ BELİRGİNLEŞTİRMEK İÇİN VİGON KULLANIN

Halk arasında vigon ismiyle bilinen difüzör fön makinasının başlıklarından bir tanesidir. Dış görüntü olarak kaseye benzeyen vigonun çukur kısmında plastik çivi olarak isimlendirebileceğimiz çıkıntılar bulunur. Bu çıkıntılar sayesinde kıvırcık saçlı kadınlar hiç zorlanmadan mükemmel dolgun buklelere kavuşabilirler.

DOĞAL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞMAK İÇİN SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLERİ TERCİH EDİN

Kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip kadınların en büyük problemi kurutmaya bağlı olarak elektriklenme sorunudur. Bunun yanında saçın bir kısmının düz bir kısmının dalgalı gözükmesi de istenilen görüntüden uzaklaştıracaktır. Bu nedenle bukleleri belirginleştirecek köpük, jöle ya da saç kremlerinin ardından vigon ile saçınızı kurutmak daha güzel bir sonuç doğuracaktır.

ÖNCELİKLE FÖN MAKİNASI VİGOSU İLE SAÇLARINIZIN DİPLERİNİ KURUTUN

Hayal ettiğiniz doğal görünümlü buklelere kavuşmak için saçınızın kurutma şekline dikkat etmeniz gerekir. İlk adımda mutlaka saç diplerinin kurutulması önemlidir. Böylece saçlarınız elektriklenmeden hızlıca kurutabilirsiniz. Saç diplerinize çok uzun süre tutmadan ve bastırmadan dairesel hareketler ile kurutma adımını tamamlayarak uç kısımlara geçebilirsiniz.

ELLERİNİZİ KULLANMAMAYA ÖZEN GÖSTERİN

Saçlarınızı elleriniz ya da havlu ile sürtünme hareketi yaparak ıslaklığını almaya çalışmak elektriklenmesine yol açar. Bu nedenle havluyu sardıktan sonra kısa bir süre ıslaklığının geçmesi için beklemek faydalı olacaktır. Ardından fön makinası vigonu ile saçlarınızın uçlarını kurutabilirsiniz. Ancak bu noktada düşük ısıdan yükseğe doğru işlemlerinizi yapmanız çok daha iyi olur.