Redist Saç Serumu Argan Keratin 125 ML No:18 8697926017520

Redist Saç Serumu Argan Keratin 125 ML No:18

Saç bakımı; hava kirliliği, genetik faktörler ve saça uygulanan işlemler nedeni ile günümüzde kişisel bakım için gerekli hale gelmiştir. Bu nedenle de kozmetik ve kişisel bakım ürünleri arasında saç bakım yağları yer almaktadır. İçeriğinde saçı besleyen ve bitki özleri bulunan bu bakım kürlerinden saçlara düzenli olarak uygulamak gereklidir. Düzenli yapılan bakımlar sonrasında saçların daha sağlıklı ve parlak görünümü sağlanır.

Saç dökülmesi, kepek oluşumu, saçların kırılması ve zamanla yaşanan saçların tamamen azalması durumlarının önüne geçmek için saç bakım yağları kullanılmalıdır. Keratin ise saçlara özel içerikli saç köklerini en iyi besleyen maddedir. Bu nedenle de Redist Saç Serumu Argan Keratin 125 ML No:18 ile saçların kökten uca onarılması sağlanır.

Saç köklerini besleyen Redist Saç Serumu Argan Keratin 125 ML No:18 özel formül ile üretilmiştir. İçeriğinde yer alan maddeler ile saç uçlarındaki kırılmalar onarılır. Kırılmalar giderilir ise saçların daha sağlıklı ve hızlı uzaması sağlanır. Bununla birlikte saç serumu düzenli kullanımlar için önerilir. Saçların işlem görmesi ya da hiç işlem görmemiş olması serumun etkisini azaltmaz.

Saçlar Neden Dökülür?

Saç dökülmelerinin birçok farklı nedeni bulunur. Genel olarak saç dökülme nedenleri:

-Genetik faktörler,

-Vitamin D eksikliği,

-Yoğun stres

-Saçların boya, röfle gibi işlem görmesi,

Şeklinde sayılmaktadır. Tüm sebepler ile saçların dökülmesini önlemek şiçin düzenli bakım yapılmalıdır.