KUAF VAZELIN 300 ML 8690812060709

Kuaf Vazelin 300 ML

Kozmetik ürünleri çok çeşitli ve çok amaçlı olabilmektedir. Hem gündelik hayatımızda hem de özel günlerimizde kullandığımız birçok kozmetik ve cilt bakım ürünü bulunuyor. Cilde sürdüğümüz ürünler bizler için çok daha önem kazanıyor. Bu nedenle cilde uyguladığımız kozmetik ürünlerinde hem marka kalitesi hem de ürün fiyatı ön plana çıkmaktadır. Cilt bakım ürünlerinden en çok kullanılanı vazelindir. Çok amaçlı bir kullanım seçeneği sunan vazelin birçok markanın pazarında bulunmaktadır. Kuaf Vazelin 300 ML de özellikle kış aylarında ve mevsim geçişlerinde kuruyan cildinize iyi gelecek ve cildinizin nefes almasını sağlayacaktır.

Ürünü Nasıl Kullanırım?

Kuaf Vazelin 300 ML olukça kolay bir kullanım sağlamaktadır. Ürünü özellikle banyodan sonra kullanmanız tavsiye edilmektedir. Banyodan sonra yumuşayan ve gevşeyen cilde vazelin uygulamanız cildinize iyi gelecektir. Ayak topuklarınızda, dirseklerinizde el üzerinde yaşadığınız kurulukları vazelin büyük oranda geçirecektir. Özellikle ayak topuklarınız için banyoda sonra bir ponza taşı ile topuklarınızı ponzalarsanız ve üzerine vazelin uygularsanız bu durumda topukların ciddi oranda yumuşadığını göreceksiniz. Bu uygulamayı akşam yatmadan önce yaparsanız ve ayaklarınıza pamuklu bir çorap giyip yatarsanız sabah uyandığınızda topuklardaki kurulukların kaybolduğunu görebilirsiniz.

Fiyatı

Cilt bakım ürünleri arasında vazelin çok sık kullanılan ve fiyatı en uygun olan ürünlerden bir tanesidir. Bu markanın vazelin fiyatı  arasında değişiklik göstermektedir.