Kuaf El Vücut Losyonu Zeytinyağlı 250 ML 8690812113924

Kuaf El Vücut Losyonu Zeytinyağlı 250 ML 

Özellikle yorgun günün sonrasındaki sıcacık duşun verdiği keyif tartışılmaz. Sonrasında biraz vücudu şımartmak, dış etkenlerin ve nem kaybının vücutta yarattığı kuruluğu gidermek de vücut losyonlarına kalıyor. Vücut losyonu ile cilt, pürüzsüz parlak bir görünüme ve ipeksi bir yumuşağa kavuşuyor. Bıraktığı hoş kokular ve ferahlık hissi ile de oldukça rahatlatıcı bir etki sağlıyor.

 

Vücut Losyonlarının Vücut Sütlerinden ve Kremlerinden Farkı Nedir?

Vücut losyonları diğer vücut nemlendiricilerinden yapısal bir farklılık gösterir. Vücut kremleri, yoğun bir yapıdadır emilimleri yavaştır. Ağırlık hissi bırakırlar. Vücut sütleri de yüksek yağ içerikli olduklarından yağlılık hissi verir. Ancak vücut losyonları su içerikli olduğundan hafif bir formüle sahiptirler ve hızlı emilir yapışıklık hissi bırakmazlar. Daha fresh yani ferahlatan bir yapıya sahiptirler.

 

Vücut losyonunuzu, cilt tipinize uygun olarak seçmelisiniz. Çatlayan bir cilt için kakao içerikli ürünler, kuru ciltlere shea yağı ve hyaluronik asit doğru seçimlerdir. Eğer pul pul dökülen aşırı kuru bir cilt yapınız varsa seramidler, , olgun cilt yapısındakilere macadamia yağı içeren ürünler, normal tüm cilt tipleri için de jojoba yağı içeren ürünler gerekli bakımı sağlayacaktır.

 

Kuaf El Vücut Losyonu Zeytinyağlı 250 ML 

 

Profesyonel kullanıma yönelik bir ürün olan Kuaf El Vücut Losyonu Zeytinyağlı, mucizevi zeytinyağı katkısıyla  yıpranmış cildinize nem kazandırırken, çatlayan kısımların onarılmasına destektir. İçindeki  E Vitamini cildi besleyip yeniler ve yapısındaki gliserin cildi canlandırıp sağlıkla parlayan bir görünüm kazandırır.