Kuaf El Vücut Losyonu Nar Özlü 250 ML 8690812113917

Kuaf  El Vücut Losyonu Nar Özlü 250 ML

Cilt güzelliği herkes için, özellikle kadınlar için çok önemlidir. Cildimize iyi bakmak onu bakımlı ve canlı tutmak da bizim elimizde. Cilt güzelliğinin en önemli faktörlerin başında su ve nem gelir. Cilt nemlendirme ürünlerinde birçok marka, her ihtiyaca göre çok sayıda ürünle bu beklentileri karşılamak adına formüller üretir. Özellikle birbirinden güzel kokularla, banyo sonralarının keyif veren tamamlayıcı bakım ürünü vücut losyonları, ferahlığı ve tazelenmeyi hissetmek isteyen herkesin tercihidir.

Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır?

 

Genelde losyon kullanımında yapılan hata, losyonun banyo sonrası yeterince kurulanmadan vücuda sürülmesi oluyor. Bu da ürünün ciltte yeterince emilim göstermemesine sebep olurken, sağladığı fayda minimum düzeye iniyor. Vücut losyonu uygularken dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirilirse, vücudun kan dolaşımını da etkileyeceğinden daha canlı bir görünüm sağlanır. Ciltteki çok kuru bölgelere daha çok önem verebilirsiniz.

 Unutulmamalıdır ki vücut losyonları sadece vücudun nemi için uygun yapıda tasarlanmıştır. Bu ürünler yüze sürülmez. Vücuttaki her bölgenin nem ihtiyacı farklıdır. Ayrıca cilt tipinize uygun olan bir ürünü kullanmalısınız. İşte bir öneri Kuaf  El Vücut Losyonu Nar Özlü. Zengin yapısı, hoş kokusu ve emilim kolaylığıyla tercih edilebilir bir ürün.

 

 

Kuaf  El Vücut Losyonu Nar Özlü 250 ML

Profesyonel kullanıma yönelik üretilmiş, kuaför ürünlerinin arasında yerini almış bir losyondur. Kuaf el ve vücut losyonu nar özlü cildinizde etkili bir nemlendirme sağlar.

E vitamini  ve  Gliserin  ile zenginleştirilmiş olan losyon, hızlı emilir, yapışkan his bırakmaz ve cildi anında yumuşatır. Nar özünün hoş kokusu uzun süre teninizde varlığını korur.