Epicure Peeling El Ve Vücut İçin Çilek 360 Gram 8697831320555

Epicure Peeling El Ve Vücut İçin Çilek 360 Gram

 

Vücut yapısı gereği sürekli olarak kendisini yenileyen ve güncelleyen harika bir mekanizmadır. Bu mekanizma kendini yenilerken ardında artıklar bırakır. Bu artıklar ölü atıklardır ve artık sizinle alakaları yoktur. Onların mutlak suretle temizlenmesi gerekir. Aksi halde, istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. Bunun için kullanıma hazır peeling ürünler mevcuttur.

 

Onlardan birisi de Epicure peeling el ve vücut için çilek 360 gram ürünü olmaktadır. Ürünün birçok Aroması vardır. Nitekim çilek Aroması koku olarak insanlara daha yakın gelmektedir. Bu ürün size, el ve vücudunuzdaki ölü deri parçalarını yok etmenizi sağlayacaktır. Sonuçları görünce şaşıracaksınız. Kullanıcı yorumları ürünün çok kaliteli bir ürün olduğunu ifade ediyor.

 

Çilek Aromalı

 

Epicure peeling el ve vücut için çilek 360 gram mükemmel bir peeling ürünüdür. İçerisindeki çilek aroması, cildinize nüfus ederek harika bir koku oluşmasına yol açacaktır. Bu da moralinizin yükselmesine yardımcı olacaktır.

 

İpeksi Yumuşaklık Hissi

 

Epicure peeling el ve vücut için çilek 360 gram ürünü özel bir üründür. El ve vücuda uygulandıktan bir müddet sonra güzel şeyler olur. Bunlardan biri de neredeyse ipeksi bir yumuşaklık oluşmasıdır. Bu yumuşaklık, vücudun üründen memnun olduğunu gösteren bir işarettir.

 

Hassas Ciltlerle Dost

 

Epicure çilekli peeling, içeriğindeki ultra besleyici maddeler ile cildinizi besler. Özellikle hassas bir cilt yapısına sahip olanlar için birebirdir. Herhangi bir tahriş durumuna en hassas ciltlerde bile izin vermiyor.

 

Uygun Fiyat

 

Epicure çilekli peeling, çok ekonomik bir fiyata sahiptir.