Akat Gardi Gri 400 Ml Saç Spreyi 8691344052002

Akat Gardi Gri 400 Ml Saç Spreyi

Saç spreyleri bazılarımızın günlük olarak sürekli kullandığı bazılarımızın ise özel günlerde tercih ettiği, tel tokalarımızın bile kaymasını engelleyen vazgeçilmez ürünlerimizin başında gelir. Saç spreyini doğru kullanmak önemlidir. Öncelikle herkesin kendi saç tipine uygun olan saç spreyini bulup tercih etmesi gerekir. Eğer saç tipinizin yapısı daha ince telli ise hacim veren bir saç spreyi tercih etmenizi öneririz. Fakat saç tipiniz daha kalın telli ise kabarmasının önüne geçecek ve modelinizin çabucak bozulmasını önleyecek bir saç spreyi tercih etmelisiniz. Bundan dolayı Akat Gardi saç spreyimiz bu dediğimiz istekleri karşılamaktadır.

Saç Spreyini Nasıl Kullanmalıyız?

Daha hacimli bir saça sahip olmak için saç diplerimizi krepeleyerek saç spreyini sıkarız.  Uzun uğraşlar boyunca harika yaptığınız bir saç modelinizin bozulmadan sabit olarak kalmasını hepimiz isteriz. Bu nedenle kimse saçına rötuş yapmak istemez. Bu sorunu çözebilmek adına istediğiniz saç modelini yaptıktan sonra Akat Gardi saç spreyini saçınıza bolca sıkarak saçınızın bozulup dağılmasının önüne geçmiş olursunuz. Örneğin saçlarınızın denizden çıktıktan sonraki halini seviyorsanız eğer saçlarınızı baş aşağı tutarak saçınıza Akat Gardi saç spreyini uygulayıp ellerinizle karıştırabilirsiniz.

Saç Spreyinin Zararı Var mıdır, Varsa Neler?

Saç spreyini her gün kullanmak çok doğru bir hareket değildir. Her gün sürekli olarak sıktığınız zaman saç köklerinizin üzeri örtülür ve saç deriniz nefes almaz.