Flormar Pearly Nail Enamel No 356 8690604280780

Flormar Pearly Nail Enamel No 356

Kusursuz Dağılan Pigmentler

Fırçanın tırnağa değdiği andan itibaren kusursuz dağılan sedef pigmentleri tırnağa adeta bir inci zarafeti ve ışıltısı katar.

En İyi Sonuç İçin 2 İnce Kat

Sadece tek katıyla bile ışıltısını gösteren Flormar Pearly Nail Enamel No 356 dikkatleri çekmeye yeter. Ama en iyi sonucu istiyorsan 2 ince kat sürebilirsin.

Hızlı Kuruma Özelliği

Hızlı kuruma özelliğiyle seni zaman kaybından ve ojenin bozulma riskinden kurtarır.

Yüksek Kalite, Düşük Fiyat

Bu kadar özelliği ve yüksek kaliteyi bulunduran rakiplerine nazaran uygun fiyatlara istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz raflarda sizlere.

Yumuşak Fırçayla Pürüzsüz Görünüm

Tırnaklara eşit yayılma sağlayan yumuşak fırçası kolay kullanıma sahiptir. Pürüzsüz bir görünüm yaratır.

Yazın Vazgeçilmezi

Yanık tenin tamamlayıcısı sedefli ojeler esmerliğinize ışıltı katarak bronzluk seven tüm kadınlar için yazın vazgeçilmezidir.

Uzun Süre Kalıcılık

Kolay kolay soyulma ve aşınma yapmayan formülü uzun süre kalıcılık sağlar ve sizi sürekli oje yenileme zahmetinden kurtarır.

Şık ve Modern

Sedefli ışıltının sıradan olmayan renklerle oluşturduğu bu oje serisi şık ve modern görünüm yaratarak tırnaklarınızı olduğundan daha zarif gösterecek.

Her Tırnak Kesimine Uygun

Geniş renk yelpazesi mevcut serinin gözdelerinden biri olan Flormar Pearly Nail Enamel No 356; İster küt, ister oval olsun her şekildeki ve uzunluktaki tırnağa uyum sağlayarak vazgeçilmeziniz olur.