Flormar Pearly Nail Enamel No 202 8690604280704

    Flormar Pearly Nail Enamel 202

Bakımlı ve ilgi çekici ellerin en önemli göstergesi tırnaklardır ve onların taşıdığı güzel ve hafif ojelerdir. Bakımlı kadınların ortak arayışında olan kaliteli oje, malesef ki her yerde yakalanamayan ve bulunamayan bir üründür. Kuaför ve manikür merkezlerin de bunun için harcanan vakit ve nakit ise cabası.. Tüm bunların önüne geçecek olan ürün tasarısı ise flormar pearly nail enamel 202 serisinin rengi olabilir mi ? İşte bu ojenin özellikleri.

 

  Kullanım şekli

Yumuşak fırça yapısı ve saydam dokusu olan flormar pearly nail enamel 202 parlak ve canlı rengi ile de çok güzel görünüyor.. Flormarın 151 ton renk skalasına sahip parlak bitişli oje koleksiyonunun en gözde renklerinden biri. Parlak sedefli uçuk pembe rengi bu ojeden iyi bir sonuç almak için temizlenmiş ve bakımı yapılmış tırnaklarınıza 2 kat sürün ve muhteşem sonuca şahit olun. Beğeni toplayan bu parlak ojeler kullananları pişman etmemiş ve tırnaklar da inatçı kalıntılar da bırakmamıştır aynı zamanda…

  

 Fiyat durumu

 Flormar ojeler genel itibariyle fazla pahalı olmayan güzel ürünlere sahip markadır. Her kozmetik mağazasında rastlayabileceğiniz ürüne ulaşmak zor ve meşakkatli olmamakla beraber 4 ? den 11 ? ye kadar çıkabilen fiyat seçeneklerine sahiptir. Fiyat kalite açısından ise ortalama bir marka olan flormar'ın oje koleksiyonları negatif yorumlar almayan kapsama alanı geniş koleksiyona sahiptir.