Flormar Pearly Nail Enamel No 102 8690604280605

    Flormar Pearly Nail Enamel 102

Kullananlar ve bakımlı olmayı seven kadınlar bilir, piyasada ki oje yapıları genelde ince formlu dur. Ancak flormar pearly nail enamel 102 markasının yeni çıkardığı oje koleksiyonu alışılagelmiş uzun fırçalarını geride bırakmış daha küçük fırçalı ve daha parlak formlu olduğu görülmüştür. Tek katta bile mükemmel sonuç veren bu ürün, maniküre harcanan bir dünya paranın da önüne geçmiş sayılıyor. İşte yeni pearly nail enamel serisi özellikleri.

 

 Özellikler

 

İnce yapıda sedefli ve parlak gümüş rengi tırnaklarınıza farkli ve canlı bir görünüm sağlıyor. Bakım yaptıktan sonra 2 veya 1 katman halinde sürdüğünüz zaman güzel bir etki yaratan ve maksimum 5 güne kadar kalıcı kalabilen bu oje, tırnağa sürümü de kolaylaştıran ilginç bir üründür. Fenomen ve popüler kimselerin de kullanımın da önünü açtığı flormar pearly nail enamel 102 oje serisi 151 çeşit renk koleksiyonuna sahip. Kullanıcılar arasında ise beğeni toplamış kalıcı formu sayesinde satış oranını arttırmıştır. Metal renkleri de bulunan bu koleksiyon test onayından geçmiş olup İçerisinde ki renk pigmentasyonları da yeterince etkileyici olup sağlığa zararlı maddeler içermez ve bu şekilde alıcıların gönül rahatlığıyla satın almalarını sağlamış olur.

 Fiyat durumu

 

Uygun fiyatlı bir marka olan flormar ojeler her kozmetik mağaza da ulaşabileceğiniz ve her kadının gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. 4-11? arası satış fiyatlarına sahip olsa da mağazaların satış noktalarının insiyatifine bağlı fiyatlar değişkenlik gösterebilir.