Flormar Oje 490 8690604283330

                                               Flormar Oje 490

      Ojeler de tıpkı makyaj gibi el ve tırnak görüntüsünü de kusursuz kılıyor. Flormar oje hazırlanan renk çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Flormar Oje 490 yumuşak dokusu sayesinde kolaylıkla sürülür. Ve etkisini de hemen kaybetmediği için flormar oje 490 pratik bir şekilde temizlenir.

Flormar Oje Nasıl uygulanır?

Flormar Oje ürettiği özel formülleri ve yumuşak fırçaları sayesinde zahmetsizce sürülür. Oje sürerken dikkat edilmesi nokta tırnakların temiz olmasıdır. Bunun için tırnaklarımıza bakım yapmalıyız. Bunu manikür yaparak halledebiliriz. Manikür sayesinde tırnaklarımız şekil oluşturur ve bakımlı hale gelir. İsterseniz flormar’ın hassas tırnaklar için ürettiği ojeleri de kullanabilirsiniz. Bu ojeler hem tırnakları onarıyor hem de çabucak kuruyor. Bakım yaptığımız tırnaklarımıza artık ojemizi sürebiliriz.

Flormar Oje 490 Nasıl Bir Renktir?

Flormar Oje 490 oldukça tercih edilen bir renktir. Kahverengi tonunu sevenler için bir numaralı tercihlerden birisidir. Tek katta kapatıcı özelliği vardır ve ekstra geniş fırçasıyla kolay sürülür.

Flormar Oje 490 Müşteri Memnuniyeti Ve Fiyatı

Fiyatı oldukça uygundur. Dört TL’den  başlayıp on iki ve üzerine kadar yükselebiliyor. Yani her türlü bütçeye uygundur. Memnuniyete gelirsek bu markayı ve ojesini müşteriler çok sevmektedir ve renginin iddialı olduğunu söylemektedirler. Kalitesinin ve sürdükten sonra uzun süre tırnakta kalmasının onlar için mükemmel bir durum olduklarını dile getirmişlerdir, tavsiye etmişlerdir.