Flormar Oje 450 8690604193141

                                                            Flormar Oje 450

      Oje kadınlar için önemli bir yere sahiptir. Hele ki bakımlı kadınlar tırnak bakımlarını asla geciktirmezler. Özellikle flormar oje 450 en çok tercih edilen oje türlerinden birisidir. Flormar Oje 450, yumuşak fırçası sayesinde oldukça kolay sürülür ve tırnaklarınızı pürüzsüz gösterir. Tek sürüşte bile güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz. Flormar serisi, parlak bitişe sahip 151 renk seçeneği ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

      Flormar Oje 450 mavi severler için inanılmaz bir renktir. Eğer sizde mavi rengini seviyorsanız bu renk tam sizlik. Özel formülü sayesinde kolayca tırnağa uygulanabilinir ve ojeye ekstra parlaklık kazandırır. Parlaklığını korur ve ojeye uzun süre dayanıklılık sağlar. Yine de daha iyi sonuç için tırnaklara iki kat sürülmelidir. Böylece daha temiz ve pürüzsüz durur.

Flormar Oje Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisin?

      Öncelikle kullanmak istediğiniz renge karar vermelisiniz. Daha sonrasında da renk stilini yansıtacak oje tonunu bulmak önemli noktalardan birisi. Nude tonlardan koyu tonlara doğru kırmızı, mor, siyah, mor gibi renkler bulunuyor. Ve tabi ki renklerle birlikte görünümde önemli. Simli ve mat görünen ojeleri farklı günler de değerlendirebilirsiniz. Doğal bir görünüm elde etmek istiyorsanız açık tonları kullanabilirsiniz. Ve en önemlisi flormar oje seçerken çabuk kuruma özelliğine de dikkat etmemiz gerekir.

Flormar Oje 450 parlaklığı ve kuruma özelliğiyle kadınların gönlünü kazanmıştır.