Flormar Oje 412 8690604090266

Flormar Oje 412

Günümüzde neredeyse tüm kadınlarımız sürekli olarak oje kullanır. Bazen kombinimize bazen ruh halimize göre oje renklerimizi seçeriz. Fakat bazı renkler günlük kombinlerimizde çok hoş durmayabilir. İddialı renkler genelde daha özel günlerde tercih edilir. Fakat bazı oje renkleri vardır ki günlük yaşantımızda da özel zamanlarımızda da onları tercih edebiliriz. Örneğin daha klasik tarzı olan ve abartıyı seven insanların ortak kullanacağı renklerde mevcuttur. Bunlardan biri Flormar markasının 412 numaralı ojesidir. Rengi kırık beyazdır. Günlük kombinlerinize de özel zamanlarda giyeceğiniz gece kıyafetinize de yakışacaktır.

Flormar 412 Numaralı Oje Nasıl Kullanılır?

Günümüzde uzun zamandır trendi hiç geçmeyen french hala kullanılmaktadır. French yapılırken bu 412 numaralı kemik beyazı rengindeki ojeyi kullanabilirsiniz. French yapmak istiyorsanız tırnak uçlarınıza da rakı beyazı oje kullanabilirsiniz.

Ojeyi Nasıl Sürmeliyim?

Eğer ki french yapacaksanız bir banttan yardım alabilirsiniz. Normal olarak kullanacaksanız ise taşırmadan özenli bir şekilde sürmeniz gerekir. Ojenizi sürdükten sonra bir kat daha geçmek hem kalıcılığını uzatacaktır hemde daha güzel bir görüntü sağlar. Ojenizi sürdükten sonra başka eşyalarınıza dokunmamaya çalışmanız gerekecektir. Çünkü ojeniz bozulursa onun üstüne ojeyi tekrar sürmek doğru olmaz. Bozulan tırnağınızdaki ojeyi iyice temizleyip tekrar sürüp kurumasını beklemeniz gerekecektir. Tırnaklarınıza zararı olmaması için bilinmedik markaları tercih etmemeniz gerektiğinizi de belirtmek isteriz. Flormar 412 numaralı ojeyide şiddetle tavsiye ediyoruz.