Morfose Normal Saçlar İçin Fön Suyu Sprey (Mavi Su) 400 ml 8680678834859

Morfose Normal Saçlar İçin Fön Suyu Sprey (Mavi Su) 400 ml

Kuru ve kırılgan saçların daha fazla yıpranmasını engellemek ve fön ısısının zararlı etkilerini ortadan kaldırmak için Morfose Normal Saçlar İçin Fön Suyu Sprey (Mavi Su) 400 ml bire bir etkilidir.

Şekillendirme Etkisi

İsterseniz fön ile kurutma öncesi isterseniz de saçınızı şekillendirmeden önce, direkt sprey şeklinde uygulanan Morfose fön suyu; saçlarınızı korur, bakım yapar, şekil vermeyi kolaylaştırır.

Şimdiye Kadar ki En iyi Mavi Su

Etkinliği kanıtlanmış mavi su ve içeriği ile ıslak ya da kuru saça direkt uygulanan Morfose Normal Saçlar İçin Fön Suyu Sprey (Mavi Su) 400 ml, ile saçınızın doğal yapısına zarar vermeden, şekillendirmeden kaynaklı yıpranmalara karşı koruma sağlar.

Kırılmayı Önler

Saçınızı dış etkenlere karşı koruyan yapısıyla aynı zamanda bakım etkisi yapan Morfose fön suyu, saç uçlarındaki kırıkların oluşmasını engelleyerek mat ve sağlıksız görünen saçlardan korur.

İpeksi Dokunuş

Saçlarınızın kolay taranmasına yardımcı olur. Kolay taranan ve ısıya karşı korunan saçlarınız daima ışıl ışıl ve ipek gibi görünür.  Daha sağlıklı ve daha güzel saçlar için üretilen Morfose fön suyu, durulama gerektirmez. Mis kokusu tüm gün size eşlik eder.

İki Fazlı Bakım Etkisi

Morfose mavi fön suyundaki iki etki, kolajen ve nemlendirme ile saçlarınızın yıpranmasını engellerken aynı zamanda saçınıza kaybettiği nemi geri kazandırarak bakım yapar.