Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04 6937958804340

Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04

Bayanların tırnak bakımlarının vazgeçilmezi olan birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler hem manikür hem de pedikür için gerekli olan malzemelerdir. Bu ürünler olmadan sağlıklı bir manikür ya da pedikür yapılması pek mümkün olmamaktadır. Tırnak pensi de bu ürünlerden bir tanesidir. Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04 ile hem rahat bir tırnak bakımı yapabilir hem de hijyeni çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaylı penslerde en çok dikkat edilmesi gereken üretildiği malzemedir. Ciltte herhangi bir tahrişe yol açmaması için pensin üretim malzemesi çok önemli bir yere sahiptir. Paslanma riskine göre mutlaka buna uygun malzemeler kullanılmalıdır. Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04 bu malzemeler uygun bir üretim gerçekleştirmiştir.

Kullanım Alanı

Yaylı tırnak pensleri hem el tırnaklarınızda hem de ayak tırnaklarınızda kullanılmaktadır. Manikür ya da pedikürlerinizi pens kullanarak yapabilirsiniz. Öncelikle tırnaklarınızı ılık bir suyun içerisinde bekletmelisiniz. Bu sayede tırnak çevresindeki etler yumuşayacak ve daha rahat bir alım gerçekleşecektir. Bu andan itibaren pens ile dilediğiniz şekle sokabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır

Tırnak pensi keskin ve sivri bir uca sahiptir. Bu sayede çok rahat bir şekilde tırnak çevrelerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Elinizi kesmemek için çok dikkatli kullanmanız gerekmektedir. Tırnak makası gibi günlük kullanım için çok uygun olan tırnak pensinin hijyenine ve temizliğine özen gösterilmelidir.

Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04

Günlük tırnak bakımları tırnak sağlığımız için çok önemlidir. Önceden sadece bayanların çoğunluk yaptırdıkları manikür ve pedikürler artık erkeklerin de yaptırdığı bir bakım haline gelmiştir. En azından ayda bir de olsa tırnak bakımı çok önemli bir yer tutmaktadır. Tırnak bakımlarında kullanılan çeşitli malzemeler bulunmaktadır. Bu malzemelerin kalitesi genel tırnak sağlığı için çok önemlidir. Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04 ürünü ile manikür ve pedikürleriniz çok rahat bir şekilde yapılmaktadır.

Yaylı Pens Kullanım Alanı

Merrys Solingen Tırnak Pensi Yaylı TE-04 ile pens kullanımı çok kolaydır. Bastırdığınızda elinizi çok fazla yormadan tırnaklarınıza bakım yapabilirsiniz. Pens sayesinde tırnak kenarlarınızdaki ufak etleri temizlemeniz mümkündür.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaylı penslerin ucu sivridir. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekmektedir. Pens uçları sivri olduğu için eliniz kesme riskine karşı dikkatli olmalısınız. Sivri uç sayesinde tırnak kenarlarında çıkan etleri rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak makas şeklinde olması olası bir kazaya zemin hazırlamaktadır. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.

Kullanılışı

Pensi kullanmadan önce tırnaklarınızı ılık suda biraz bekletirseniz tırnak kenarlarındaki etle yumuşayacaktır. Böylece çok daha kolay manikür ya da pedikür süreci gerçekleşmiş olur. Bu işlemi uyguladıktan sonra örneğin el tırnaklarınız için kenarlarda biriken etleri ya da ufak tırnakları alabilmeniz için pens size yardımcı olacaktır. Pensin hijyenini dikkatli bir şekilde sağlayarak bir sonraki kullanım için saklayabilirsiniz.