Merrys Solingen Ense Fırçası FYZ-13 8699975104718

Merrys Solingen Ense Fırçası FYZ-13

Ense fırçaları erkeklerin traş sonrası mutlaka kullandıkları fırçalardır. Bu fırçalar sayesinde traş sonrası ensede biriken ufak tüyler rahatlıkla alınabilmektedir. Ensede biriken bu ufak tüyler alınmadığı zaman kişiyi son derece rahatsız eder. Bu nedenle bu tüylerin alınması yani temizlenmesi önemlidir. Merrys Solingen Ense Fırçası FYZ-13 ile bu tarz tüyleri rahatlıkla alabilir, yumuşak dokusu sayesinde adeta bir masaj niteliğinde rahatlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ürün yüksek kalitede bir üründür. Sap kısmı parlak ahşaptan yapılmıştır. Plastik olmaması büyük bir avantaj olup, ahşap ürünlerin ömrü daha uzun süreler olmaktadır. Bu sayede bu ürünü usun seneler kullanabilmeniz mümkündür. Ucundaki fırça kılları hassas ve yumuşak olup, her cilt tipi için uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Masaj Niteliği

Fırçanın özel bir şekilde tasarlanmış olması cilde masaj yapar şekilde bir rahatlık sağlamaktadır. Bu sayede hem traş sonrasındaki ensede biriken tüylerden kurtulmuş olursunuz hem de bir masaj yaptırmış gibi rahatlarsınız. Merrys Solingen Ense Fırçası FYZ-13 ürününün en büyük özelliklerinden birisi kullanan kişiye rahatlık sağlamasıdır.

Uygun Fiyat

Marka birçok üründe olduğu gibi ense fırçalarında da her bütçeyi düşünmektedir. Marka sayesinde birçok ürünü kaliteli olmasına rağmen uygun fiyata temin edebilirsiniz. Onlıne sitelerde çok daha uyguna bulabileceğiniz ense fırçaları birçok renk ve desende üretilmektedir. Erkekler genellikle koyu renkleri tercih ettiği için marka bu şekilde zevkinize hitap etmektedir.