Merrys Solingen Tırnak Törpüsü TF 27-3 6937958823037 

MERRYS SOLİNGEN TIRNAK TÖRPÜSÜ

 

Kadınların en çok tercih ettiği kişisel bakım ve kozmetik ürünü olan Merrys Solingen Tırnak Törpüsü TF 27-3, en uygun fiyatta sadece https://www.aycakozmetik.com’dadır. Kadınların tırnaklarını törpülemek için kullandığı 1 numaralı ve en iyi tırnak törpüsü ürünüdür. Kişisel Sağlık ürünü olan Merrys Solingen Tırnak Törpüsü TF 27-3 en iyi el ve ayak bakımı ödülü de almıştır. Törpü ürünlerinde 1 numara olan bu ürün Merrys Solingen’nin yaptığı en iyi ve ülkemizde 1. seçilen, tamamen kullanımı kolay olan bu ürün, siz güzel müşterilerimizi bekler, anında kargo ile kapınızda bulabilirsiniz, çoğu İnstagram İnfluencer’lar da görebilir veya bir şekilde reklamları karşınıza çıkmıştır. Merry Solingen’in ürettiği bu ürün Global Dünya da satışı gerçekleştiriliyor ve 131 farklı ülke pazarında satışa sunuluyor. Türkiye de ise Kişisel Bakım ürünleri kategorisinde ilk 2’de olan bu ürün 100Bini aşkın kişiye satışı yapılmıştır, bu fırsatı kaçırmayın.

 

Merrys Solingen Tırnak Törpüsü TF 27-3 ÖZELLİKLERİ

 

-         Törpü boyu : 10 cm

-         Tam Boy : 17 cm

-        Karma renkleri de mevcuttur

-       Marka: Merrys Solingen

 

 

Aycakozmetik 7/24 destek hattı ile sizlere hizmet vermektedir. Gönderilen ürünün bozuk olması durumunda iletişime geçebilir ve para iadesi veya ürün değişimi yapabilirsiniz.

Merrys Solingen Törpüsü, kullanımı ve taşınımı kolay bir üründür, her yerde kullanabileceğiniz bu ürün birçok kadın tarafından olumlu yanıtlar almıştır.