Cire Aseptine Soft Papatya Özlü Tüp Krem 75 ML 8681410000068

Cire Aseptine Soft Papatya Özlü Tüp Krem 75 ML

Nemlendiriciler gündelik hayatın vazgeçilmezleridir. Özellikle kış aylarında kuruyan vücut bölgeleriniz için nemlendirici kullanmanız cildinizin aşırı bir şekilde kurumasını engelleyecektir. Kış aylarda ellerde yüz bölgelerinde ve dirseklerde yaşanan kurulukları bu nemlendiriciler sayesinde rahatlıkla giderebilirsiniz. Tabi ki nemlendirici kullanırken bir takım faktörler ön plana çıkmaktadır. Hem içeriğin kaliteli olması hem de fiyatının uygun olması gerekmektedir. Özellikle bayanlar bu noktalara dikkat etmektedirler. Cire Aseptine uzun yıllardır kozmetik sektörüne hizmet etmiş bir firmadır. Bu konuda çok kaliteli ürünler çıkarmışlardır. He ürünü de birçok markanın aksine çok fazla tercih edilmektedir. Cire Aseptine Soft Papatya Özlü Tüp Krem 75 ML  ile gündelik cilt bakımınızı önemli ölçüde tamamlamış olursunuz ve cildinizin nem dengesini ayarlamış olursunuz.

Kullanımı

Cire Aseptine Soft Papatya Özlü Tüp Krem 75 ML banyodan sonra kullanımı tavsiye edilmektedir. Bu sayede yumuşayan cildinizin tekrar kurumasına izin verilmeyecektir. Ürünü ayrıca ayak topuklarınızdaki çatlamalar ve kurumalar için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Banyodan sonra topuklarınızı ponza taşı ile fırçaladıktan sonra ürünü kullanıp bir süre çorap giymelisiniz. Bunu akşamdan yapıp çorapla yatarsanız sabah topuklarınızın yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

Uygun Fiyat

Ürün birçok nemlendiricinin aksine uygun fiyat ile karşımıza çıkıyor. Her bütçeye hitap ediyor olması ürünün çok fazla tercih edilmesine sebep oluyor. Çantanızda her mevsim bulundurabilirsiniz.