Cire Aseptine Soft Zeytinyagi Özlü Krem 300 ML 8681410000693

Cire Aseptine Soft Zeytinyagi Özlü Krem 300 ML

Nemlendiriciler gündelik hayatımızda vazgeçilmez kozmetik ürünlerinden bir tanesidir. Sürekli kullanıldığı için nemlendirici konusunda uygun fiyat aranmaktadır. Kullanılan ürünün hem amacını karşılaması hem de her bütçeye hitap etmesi önemlidir. Cire Aseptine uzun yıllardır kozmetik sektörüne öncülük yapmış isimlerden biridir. Bu nedenle ürünleri güvenle kullanılmaktadır.
Cire Aseptine Soft Zeytinyagi Özlü Krem 300 ML ile zeytinyağının yumuşaklığı sayesinde cildinize bir yumuşaklık gelir ve kuruluktan kurtulmuş olursunuz.

Hassas Ciltler İçin Uygun

Hassas cilde sahip olan kişiler her ürünü kullanamazlar. Bazı ürünler ciltte alerjik reaksiyonlara sebep olabilmektedir. Bu, aşır kimyasal kullanımından kaynaklanmaktadır. Bu üründe böyle sorunlar yaşanmıyor. Ürün hem içeriği hem de kalitesi ile dikkat çekiyor. Üstelik kalitesine rağmen fiyatı çok da uygun hesaplanmış. Bu nedenle her bütçeye de hitap ediyor.

Kullanımı


Cire Aseptine Soft Zeytinyagi Özlü Krem 300 ML gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle banyodan sonra yumuşayan cildinize bu nemlendiriciden sürdüğünüzde sonuçtan çok memnun kalacaksınız. Kuruyan elleriniz, dirsekleriniz, burun çevreniz ve çene bölgeniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bazı ürünler el vücut olarak ayrılmaktadır. Ancak bu ürünü genel vücut bölgeleriniz için kullanmanız mümkündür. Zeytinyağının yumuşaklığı sayesinde ürün kullanımı çok daha kolay olmaktadır. Nemlendiricilerin aksine bu ürünü kullandığınızda ellerinizde ya da uyguladığınız bölgede aşırı bir yağlı ve ıslaklık hissi bulunmuyor. Ürün cildiniz tarafından kolayca emiliyor.