Cire Aseptine Soft Zeytinyağı Özlü Krem 30 ML 8681410000471

Cire Aseptine Soft Zeytinyağı Özlü Krem 30 ML

Nemlendirici kremler cilt bakımı için önemli bir yere sahiptir. Özellikle mevsim geçişlerinde cildimizdeki yıpranmaların önemli ölçüde önüne geçmektedir. İçerisinde zeytinyağı bulunan kremler hem cildi besler hem de yumuşatır böylece ciltte yaşanan kuruluklar ve sertlikler ortadan kalkmış olur. Cire Aseptine Soft Zeytinyağı Özlü Krem 30 ML içerisinde bulunan zeytinyağı özü ile cildiniz aynı zamanda büyük oranda bir parlaklık kazanır.

Cildinizin Nem Dengesini Ayarlar

Cire Aseptine Soft Zeytinyağı Özlü Krem 30 ML düzenli kullanımında cildinize önemli ölçüde ne sağlamaktadır. Zaten kullandıktan bir süre sonra cildinizdeki değişimleri gözle görülür şekilde fark etmiş olursunuz. Hem uygun fiyatı hem de yüksek kalitesi birçok bütçeye hitap etmesi nedeni ile çok kullanılan ve tercih edilen bir markadır.

Nasıl Kullanılır?

Nemlendiricilerin genellikle banyodan sonra yani vücudun yumuşadıktan sonra sürülmesi önerilmektedir. Her banyodan sonra kremi elinize alıp hafifçe masaj yapar gibi vücudunuza uygulayabilirsiniz. Günlük kullanım için uygun olan bu krem kullanım açısından da oldukça kolaydır. Bazı nemlendirici kremler çok yağlı olabilmektedir. Sürdükten sonra içerisindeki yoğun yağ birikimi sizi rahatsız edebilir. Bu kremde böyle bir şey yok. Nemlendirici olmasına rağmen çok fazla yağlı değil, cildiniz tarafından kolayca emiliyor. Böylece nemlendirici sürdükten sonraki o kaygan ve yağlı his olmuyor. Bu nedenle çok sık tercih edilen ürünler arasındadır.