Pantene 7/24 Onarıcı Bakım 300 ML 4084500065505

      Pantene 7/24 Onarıcı Bakım

Zayıf  kuru ve ısıl işleme fazla maruz kalmış aynı zaman da yıpranmış  saçları onarmanın ve tedavi etmenin yolları ilk olarak iyi bir şampuan ve bakım kreminden geçer. Pantene 7/24 onarıcı bakım (300ml) işte tam bu ünvana yakışır bir ürün. Hayallerinizde ki parlak ve güçlü saçlara kavusmanıza yardım edecek olan bu ürünün özellikleri ise burada..

         Onarıcı Bakım

Pantene 7/24 onarıcı bakım(300ml) kremi, içerdeiği mikro bileşenler ile saçlarınızı yumuşacık yapar ve gün boyu parlak görünmesini sağlar.

           Uygulama

Şampuanla uygulanan işlemden hemen sonra ıslak saçınıza köklerden uca doğru masaj yaparak uygulayın , köpürtüp durulayın. Kuruttuğunuz zaman yumuşaklık ve parlaklık tüm gün saçınızda etkin olacaktır.

         Etkileri

Eğer yağlı bir saça sahpseniz ve aynı zamanda güçsüz ve cansız olmalarından şikayet ediyorsanız pantene 7/24 onarıcı bakım kremi le saçlarınız parlak hem de canlı görünür. Aynı zaman da kepek sorununuda minimuma indiren bu ürün, durulanmayan bir özelliğede sahiptir. Fiyat performans olarak ise gayet tatmin edicidir. Kullananlarda herhangi bir şikayet olmaksızın gönül rahatlığıyla satın alabilir ve saçlarınıza sürekli olmak şartıyla uygulayabilirsiniz.

         Fiyat ve Uygunluk

Hemen her alanda ulaşabieceğiniz bu ürünün fiyatı 22 ? den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

        Memnuniyet

Kullananlar arasında pişmanlık yaratmayan oldukça etkili olan bu ürün, saçlarab doğal görünüm yanında eski sağlığına kavuşmasına da yaredımcı olur. Hem hava kirliliği hem de fazla uygulamalar ile yıpranan saçları içerisinde ki, pro-v bileşenler saça zarar vermeden besler ve kolayca taranmasını sağlar.