Vi-vet Sir El Ağdası Azulen Folyo 500ml

 

 

Sir Ağda

Kadınların hatta genel olarak tüm insanların problemi istenmeyen tüylerdir. Bu yüzden insanlar tüylerinden kurtulmak için türlü yöntemler geliştirmişlerdir. Jilet , epilasyon ve ağda..  Tarihin en başlarından beri erkekler kesici aletlerle bu işlemi halletmeye çalışmışlardır. Kadınlar ise ağaçlardan topladıkları reçeneler veya şeker kamısını kaynatıp elde ettikleri yapışkan ağdalar ile kökten bu işi halletme yöntemlerini denemişlerdir. Teknoloji çağına yaklaştıkça epilatörler ve ağdanın daha kuvvetli ve modern versiyonları icad edilmiştir. Son zamanlarda ise lazer epilasyon ile sonsuza kadar kurtulmak mümkün olmuştur. Lazer epilasyonun zahmetli oluşu ve pahalı olması nedeniyle sir ağdalar genel olarak kullanılan yöntemin başında gelir. sir ağda ilk olarak avrupa ve asya kökenli gözlemsense de dünyanın her yerinde kadınlar ağaç reçinelerinden sir ağdalarını üretip kullandığı bilinir. sir ağda kelimesi ilk olara italyanca 'cere' kelimesinden yani yapışkan anlamına gelen kelimeden türemiştir. Kalite ve türüne göre başarılı işlemler sağlayan sir ağdalar tüylerin çıkış süresini uzattğı gibi zamanla seyretlme eğilimide gösterir. İşte yaygın epilasyon yöntemi Sir Ağda nın kategorileri ve sınıflandırılması..

          Nerelerde bulunur?

Sir Ağda tüm kozmetik mağazaları başta olmak üzere tüm marketler de de yaygın olarak satılan bulunması en kolay üründür. Mağazaların kişisel bakım bölümde satılan sir ağdalar kalitesine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Elle soyulabilen, bant ile soyulan, ve kendinden bantlı çeşitli sınıflarda satışa sunulmuştur.

       Sir ağdanın avantajları nelerdir?

·       pratik ve zaman tasarrufu

·       daha az can acıtır

·       hijyenik ve basit

·       küçük tüyleri kolayca alabilirsiniz

·       kuaför derdine son verir

·       maliyeti daha ucuz

·       batık ve yara oluşturmaz

·       kıl köklerini zayıflatır

·        

        Vi-vet Sir ağdaları

Piyasada herhangi bir kozmetik mağazası veya markette bulabilceğiniz vi-vet ağdaları en çeşitli ve kapsamlı ağda koleksiyonuna sahip. Elle soyulan , bantlı, katı halde makinesi ile satılan ağladar.. Çok çeşitli koleksiyonlu vi-vet ağdalar fiyat olarak gayet uygundur. Pudralı özelliğe sahip olan bu marka ağdaları fiyat performans olarak değerlendirildiğinde orta sınıf etkiye sahip olsa da her kadının kolayca ulaşabileceği bir ürün olduğu için takdiri hakediyor denebilir.  %100 şeker içermediklerini ve geleneksel doğal yöntemlerle reçineden hazırlanan bu markanın ürünleri düzenli ve sık kullanımda tüyleri azalttığı yönünde gözlemler yapılmıştır.

        Veet Ağdaları

Hemen hepimizin alışık olduğu ve yıllardır bilinen en etkili ağda markası olan veet ağdaları; hijyenik ve güçlü ağda serileri ile sir ağda ürünlerinin bir numaralı adresi.. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ağdalar yarattığı pürüsüzlük ve kalıcı bir ten sayesinde isminin hakkını veriyor. Geleneksel çam sakızlarından farklı olarak özel geliştirilen reçine formülü ile diğer ürünlere kıyasla bir adım öndedir. Fiyat oloarak diğerlerinden yüksek olsa da fiyat performans olarak çok başarılı bulunan bu ürün kullanan kadınlar arasında da beğeni toplamıştır.

      Fiyat durumu

Piyasada hemen her yerde kolayca bulabileceğiniz sir ağdalar farklı fiyatlarda sunulmuştur. hemen her marka da bulunabilen bu ürünler kadınların fazla uzağında değil.. Ancak fiyat  olarak her yerde değişkenlik gösterebilir. İsterseniz doğal imkanlarla da elde edebileceğiniz sir ağda, çam sakızından üretildiği için kozmetik ağdalara ulaşamayan kadınların geleneksel olarak kullanduğı bir yöntemdir ayrıca masrafsızdır..

 

        

 


Ürün Adı: 
Vi-vet Sir El Ağdası Azulen Folyo 500ml

Ürün Markası: 
Vi-vet

Ürün Boyutu: 
500ml

Özet Bilgi: 
Sir el ağdası yedek poşet azulen.


Ürün Faydaları: 
Şeker içermez. 

Çok kısa tüyleri dahi kökünden alır. 

%100 doğal reçineden üretilmiştir. 

Özellikle yüz, koltuk altı ve bikini bölgeleri için önerilir. 

Düzenli kullanıldığında tüylerin daha seyrek ve geç çıkmasına yardımcı olur. 

Kullanım Şekli: 
Bezsiz kullanılır. 3-4 saniye soğuması beklenir. 

Yüz dahil vücudun her bölgesinde kullanılır. 

Tüylerin çıkışının ters yönüne doğru parmaklarla ucundan tutularak çekilir. Ağda yapılacak bölgeye spatula ile 0,1 mm kalınlığında sürülür. 
 

Cinsiyet:

Kadın

Kullanım yeri:

Tüm Vücut

Cilt Tipine Göre:

Tüm Ciltler

Yaş Aralığı:

Tüm Yaş Grupları

Kullanım zamanı:

İstenen sıklıkta