The New Massi Moore Classic Kadın Parfümü 100 Ml

Birey, kendi kişisel özelliklerine göre parfüm markaları ve çeşitleri arasından seçim yapmaktadır. Parfüm seçimi kişinin kullandığı şampuan, duş jeli ve krem gibi faktörlere göre değişiklik gösterir. Aynı zamanda içinde bulunulan mevsim de kullanılacak olan parfüm seçimini etkiler. The New Massi Moore Classic Kadın Parfümü 100 Ml birbirinden güzel kokuların karıştırılmasıyla elde edilen bir parfümdür. Yapımında kokulu ve uçucu yağlar, aromalar, sabitleyici ve çözücüler kullanılır.

Bu ürünler soğuk - serin, yumuşak kremsi ve tatlı olmakla beraber aynı zamanda tuzlu ve pudralı koku nüansları da içerkmektedir.

Notaları bakımından bu parfümlerde;

  • Üst notada; armut, kuş üzümü, elma, şeftali, kayısı,
  • Orta notada; sandal ağacı, yasemin, yosun,
  • Alt notada; vanilya, misk ve sedir ağacı bulunmaktadır.

Kadın Parfümünde Kalite

The New Massi Moore Classic Kadın Parfümü 100 Ml, EDP türünde bir parfümdür. Çeşitli kokuları bulunan EDP'nin en çok tercih edileni klasik olanıdır. Ürün üretiminde temel felsefe kokularda sert ve yumuşak notaları dengelemek, modern tarzda Akdeniz notalarında parfüm üretmek, üretim ve formülasyona sadelik ve duruluğu katmaktır. Genel anlamda marka ürünlerinde aromatik ot ve yumuşak baharat yer alır. Üst, orta ve alt notalarda denge yakalanan klasik parfüm uzun süren aromalı notalar ile tercih edilme sebebidir. Sizi hiç sıkmayan ve bunalrtmayan bu kokular her zaman için bir rahatlama hissi verir. Bu eşsiz formüllerden büyük bir memnuniyet duyacağınızdan emin olabilirsiniz.