The New Massi Moore Blue Erkek Parfümü 100 Ml

The New Massi Moore Blue Erkek Parfümü 100 ML

Kişisel bakım ürünlerinin toplu olarak adlandırıldığı kozmetik sektöründe parfümlerin ayrı bir yeri bulunur. Kozmetik ürünlerden olan parfümler kadın erkek her bireyin sürekli kullandığı ürünlerdir. İçeriğindeki maddeler içe hoş koku yanı sıra cilde de zarar vermeyen özelliklerde üretilmektedir. The New Massi Moore Blue Erkek Parfümü 100 ML ise sıklıkla kullanılan bir parfümdür. Erkekler tarafından kullanılan blue renkli ambalajda satılmaktadır.

Özel koku ile hayatı sürdürmek, önce kendine sonra da yanındaki kişilere hoş kokmak her bireyin isteğidir. Bu istek dahilinde kişiler parfümler arasında seçim yapar. Bu seçime göre de tenlerine uygun ve güzel kokularda parfümler kullanılır. The New Massi Moore Blue Erkek Parfümü 100 ML piyasada satılan ürünler arasında tercih edilen bir erkek kokusudur.

The New Massi Moore Blue Erkek Parfümü 100 ML Kokusu

Parfümler her bireyin sürekli kullandığı bilinen kişisel bakım ürünlerinden biridir. Aynı zamanda blue 100 ML ambalajı ile de göz doldurur. Cam şişede kare olarak satılan parfümün kokusu odunsu koku şeklinde üretilmiştir. EDP parfüm türü olarak kabul edilir.

Erkekler arasında sıklıkla tercih edilen parfümler arasında bu ürün ilk sırada yer alır. Tene uyumlu olması yanı sıra uzun ve kalıcı olması nedeni ile tercih edilmektedir. Esans oranı %20 olan parfüm piyasada oldukça ekonomik parfümler arasında yer alır.